ponedeljek, 25. julij 2011

plaža

Po Rostu sva šla na plažo Bunes, blizu Reineja. Po kratki vožnji s trajektom te čaka še slaba ura hoje. Tja sva šla zato ker je vodniček obljubljal odlično bolderiranje. Balvanov nisva našla veliko, plaža sama pa je spektakularna. Vse stene okrog nje so še nepreplezane in obetajo odlično, a najbrž kar težko plezarijo. Za večerjo sva poskušala ujeti kako ribico, žal neuspešno.




V vasici Vinstad je več ovc kot prebivalcev, pa tudi bolj prijazne so. Ena stara gospa nama je grozila s policijo,  ker sva sedela na plaži blizu njene hiše.


Najbrž prvenstven problem, luštna strehica okoli 6b


met Frančka




Bolderiranje z razgledom, ne vidi se ptičjih drekov na skali.


Ena boljših nepreplezanih sten, skala zgleda odlična.




kitova kost



Norvežani bi pekli hrenovke, midva sva pekla banane

5 komentarjev:

  1. Oo, komaj čakam, da vidim, kako uspešen pa je bil današnji ulov!
    Upam, da sta dokumentirala :)
    Pozdrav vsem trem!

    OdgovoriIzbriši
  2. O šit, ''met Frančka'' je DOBESEDNO najboljša fotka na svetu, ever.

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasne fotky! You both (well,both three :) look very nice and happy, enjoy North as much as you can! Here south is shit wheather, in Chamonix was winter ( 70 cm of fresh snow fell down during our stay there..), so we did not even went up.. No Cappucin for us this year. Stayed and climbed in the valley of Aosta end Valle dell Orco... Envy you Lofoti!Have a beautiful time.

    OdgovoriIzbriši
  4. Haha, Franček je legenda. Se mi vid že po gobčku:) Tob se z naši Miši fajn ujela:) Uba sta pr-en-bližn iste pasme(vsaj po videzu)... Ampak so ga pa meti zdelali, glede na zadnjo sliko:)

    OdgovoriIzbriši